Σκληρή απάντηση Καραπαπά σε Καρτερό, Βαξεβάνη

Σκληρή απάντηση Καραπαπά σε Καρτερό, Βαξεβάνη

Με μια ιδιαιτέρως σκληρή και άκρως αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε στο μπαράζ δημοσιευμάτων κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη από φιλοκυβερνητικά μέσα και δημοσιογράφους με αφορμή τη φράση «η χούντα πέφτει, είναι θέμα ημερών».

Συγκεκριμένα ο Κώστας Καραπαπάς επιτίθεται ευθέως στον Διευθυντή του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού καθώς και στον εκδότη Κώστα Βαξεβάνη τον οποίο χαρακτηρίζει «πιστόλι» της κυβέρνησης.

Ξεκινώντας με τον Θάναση Καρτερό ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναρωτιέται για ποιο λόγο ενοχλεί «η λέξη χούντα» αφού «Εσύ που είσαι και μιας ηλικίας και έχεις αντίληψη για την επταετία φαντάζομαι θυμάσαι ότι ο πατέρας και ο θείος του σημερινού Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα συνεργάστηκαν με το στρατιωτικό καθεστώς και μάλιστα τοποθετήθηκε από τη Χούντα στον Παναθηναϊκό ο θείος του Πρωθυπουργού, ο πατέρας του σημερινού συμβούλου του Γιώργου Τσίπρα».

Και αφού διευκρινίζει ότι αυτό δεν έχει σχέση με τον Πρωθυπουργό διότι «δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη» προσθέτει: «Αλλά εσάς και τους φίλους σας, γιατί σας προκαλεί η λέξη “Χούντα”. Από όσο γνωρίζουμε και θα το γνωρίζεις κι εσύ, δεν μπορεί, για την οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα και για κάποιους άλλους ήταν μια πραγματικά επικερδής περίοδος!»

Συνεχίζει δέ ρωτώντας τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού «πώς είναι να αγκαλιάζεσαι με τον Καμμένο και πώς ενσταλάζονται στην αριστερή σου συνείδηση φυσιογνωμίες όπως ο Καμμένος και ο Κουίκ. Εκτός αν σας συνδέει το ότι εσείς είστε «λούμπεν αριστερά» και αυτοί «λούμπεν δεξιά», οπότε τα βρίσκετε εκεί στο ενδιάμεσο. Μπα. Στα συμφέροντα τα βρίσκετε. Και μάλιστα μια χαρά».

Αμέσως μετά ο κ. Καραπαπάς ασχολείται με τον εκδότη Κώστα Βαξεβάνη τον όπως τον ονομάζει «”επαναστάτη” ερευνητή δημοσιογράφο, που τον πείραξε και αυτόν η λέξη “Χούντα” και έτρεξε σύμφωνα με τα θέλω του Μαξίμου να επιτεθεί και αυτός και να διαμαρτυρηθεί για τη χρήση της λέξης από το Βαγγέλη Μαρινάκη».

Απαντώντας δε στα περί «ευρωβόρων της επικοινωνίας του Μαρινάκη» που ανέφερε ο συγκεκριμένος εκδότης σημειώνει «ρε Βαξεβάνη Dr. Ευρωβόρε και αρπακτικό, εμείς οι «ευρωβόροι» που λες, παίρνουμε μισθό που φαίνεται και φορολογείται» και τον καλεί να απαντήσει για τις αμοιβές του στην ΕΡΤ αλλά και για τον τρόπο με τον οποιο «στην εποχή της βαθιάς οικονομικής κρίσης» κατόρθωσε να γίνει «μεγαλοεκδότης με εφημερίδες, σάιτ, περιοδικά»

Μάλιστα απευθύνει ευθείες βολές για τον τρόπο με τον οποίο τα μέσα του εν λόγω εκδότη λαμβάνουν διαφημίσεις και από το κράτος και από τη δικαιοσύνη, συνδεόντας μάλιστα περιπτώσεις εταιρειών που διαφημίζονται «και οι οποίες έχουν όλως περιέργως θέματα με τη Δικαιοσύνη και το κράτος»

«Πώς επιλέγουν εσένα» είναι το ερώτημα που θέτει και καταλήγει επαναλαμβάνοντας: «Χούντα είστε λοιπόν και όπως συμβαίνει σε όλες τις χούντες, θα βγείτε κάποιοι κερδισμένοι οικονομικά. ΧΟΥΝΤΑ είστε και θα φύγετε γρήγορα για να ξεβρωμίσει ο τόπος…».