7ος χρόνος, ημέρα 2149η
Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

Σκέρτσος: Οι πολίτες που εκκένωσαν κατοικίες μπορούν να καλούν το 1135

Σκέρτσος: Οι πολίτες που εκκένωσαν κατοικίες μπορούν να καλούν το 1135
Eurokinissi

Στον τηλεφωνικό αριθμό 1135 μπορούν να καλούν όσοι πολίτες αναγκάστηκαν να εκκενώσουν κατοικίες και οικισμούς λόγω των πυρκαγιών, προκειμένου να λάβουν οδηγίες για την προσωρινή φιλοξενία τους σε ξενοδοχεία που έχουν μισθωθεί από το δημόσιο, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος.

Υπογραμμίζοντας, πως περισσότεροι από 1.500 πυρόπληκτοι έχουν λάβει προσωρινή στεγαστική συνδρομή.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών βρίσκονται ήδη στις πυρόπληκτες περιοχές για την καταγραφή των ζημιών από τις φωτιές.

Η ανάρτηση του Άκη Σκέρτσου

«Τα κλιμάκια των μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών βρίσκονται ήδη στις πυρόπληκτες περιοχές για την καταγραφή των ζημιών που προκάλεσαν σε κτίρια και κατοικίες οι πυρκαγιές της περασμένης εβδομάδας.

Θυμίζουμε ότι όλοι οι πολιτες που αναγκάστηκαν να εκκενώσουν κατοικίες και οικισμούς μπορούν να καλούν το 1135 προκειμένου να λάβουν οδηγίες για την προσωρινή φιλοξενία τους σε ξενοδοχεία που έχουν μισθωθεί από το δημόσιο. Ήδη, σε αυτό το πλαίσιο, περισσότεροι από 1.500 πυρόπληκτοι έχουν λάβει προσωρινή στεγαστική συνδρομή» έγραψε ο Α. Σκέρτσος.