SentinelOne: Στόχος το 1 δισ. δολάρια ενόψει της εισαγωγής στη Wall Street

SentinelOne: Στόχος το 1 δισ. δολάρια ενόψει της εισαγωγής στη Wall Street

Η SentinelOne η εταιρεία κυβερνοασφάλειας που υποστηρίζεται από το hedge fund Third Point του Ντάνιελ Λεμπ στοχεύει να συγκεντρώσει περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια, ενόψει της εισαγωγής της στο χρηματιστήριο.

Με την υποστήριξη και άλλων εταιρειών επιχειρηματικών κεφαλαίων, συμπεριλαμβανομένων των Tiger Global, Sequoia Capital και Insight Venture Partners, η SentinelOne σχεδιάζει τώρα να πουλήσει 32 εκατομμύρια μετοχές της κατηγορίας Α με τιμή μεταξύ 31 και 32 δολάρια ανά μετοχή.

Οι εκτιμήσεις της αγοράς κάνουν λόγο για διπλασιασμό των κερδών μέσα στο 2021 και εκεί βασίζεται και η ελπίδα της εταιρείας πως θα καταφέρει να εισαχθεί στο χρηματιστήριο με αξία πάνω από 8 δις δολάρια, δηλαδή 30 φορές τον εκτιμώμενο κύκλο εργασιών της για το 2021.

Η εταιρεία προστατεύει laptop και κινητά τηλέφωνα από παραβιάσεις ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης για να εντοπίσει ασυνήθιστη συμπεριφορά σε εταιρικά δίκτυα. Οι δραστηριότητές της έχουν ενισχυθεί από την τηλεργασία που έχει επιβάλει η πανδημία του Covid-19.