ΣΕΔ: Στη ΓΣ του «Μυτιληναίος ΑΕ» 20 φοιτητές οικονομικών πανεπιστημίων

ΣΕΔ: Στη ΓΣ του «Μυτιληναίος ΑΕ» 20 φοιτητές οικονομικών πανεπιστημίων

Με δύο πολύ ενδιαφέρουσες Γενικές Συνελεύσεις, των εταιρειών του ομίλου «Μυτιληναίος ΑΕ» και «ΜΕΤΚΑ ΑΕ» συνεχίστηκε το «Πρόγραμμα Παρακολούθησης Γεν. Συνελεύσεων Εισηγμένων Εταιρειών 2016», που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επενδυτών και Διαδικτύου (ΣΕΔ), υπό την αιγίδα του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016.

Τις συνελεύσεις παρακολούθησαν είκοσι (20) φοιτητές και φοιτήτριες, συνοδευόμενοι από τον Γεν. Γραμματέα του ΣΕΔ  Δρ. Ανδρέα Κουτούπη και τον Κοσμήτορα Δημήτρη Κουτσουμπό.

Οι φοιτητές συμπλήρωσαν το σχετικό ερωτηματολόγιο του οποίου οι απαντήσεις θα αξιοποιηθούν μετά από επεξεργασία που θα γίνει μετά το τέλος του προγράμματος.

Ο ΣΕΔ ευχαριστεί τη διοίκηση του ομίλου «Μυτιληναίος ΑΕ» και «ΜΕΤΚΑ ΑΕ»,  για τη φιλοξενία και το πνεύμα συνεργασίας, το οποίο σημειώνει πως «ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον, προς όφελος των φοιτητών, του επενδυτικού κοινού και της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς γενικότερα.

Ο Γεν. Γραμματέας του ΣΕΔ Δρ. Ανδρέας Κουτούπης και ο Κοσμήτορας Δημήτρης Κουτσουμπός, φωτογραφίζονται με στελέχη του Ομίλου «Μυτιλιναίος ΑΕ» και την ομάδα των φοιτητών.