Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020, 12:24

-A +A

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Κώστα Βουτσά 

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020, 12:24
Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Κώστα Βουτσά 
-A +A

Σε λαϊκό προσκύνημα έχει τεθεί η σορός του Κώστα Βουτσά μέχρι τις 7μιση το απόγευμα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών και ήδη πλήθος κόσμου συρρέει για να αποδώσει φόρο τιμής στον μεγάλο ηθοποιό. Την Παρασκευή στις 11 π.μ. θα ψαλεί η Εξόδιος Ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ο ηθοποιός τις τελευταίες εβδομάδες είχε εισαχθεί στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Αττικόν, μετά από καρδιακό επεισόδιο, και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο δήμος Αθηναίων αποφάσισε την παραχώρηση, τιμής ένεκεν, τάφου στο Α΄ Νεκροταφείο στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του αγαπημένου ηθοποιού στην Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Επιθυμία της οικογένειας του Κώστα Βουτσά, όπως έκανε γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «εάν κάποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά εις μνήμην Κώστα Βουτσά ας προτιμήσει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, γιατί ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή ή τη Μέριμνα-Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το Θάνατο, γιατί αγαπούσε τα παιδιά».


 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 7 Απριλίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα