Σε κρίσιμη κατάσταση, με βαριά πνευμονία νοσηλεύεται ο Α. Τσοχατζόπουλος

Σε κρίσιμη κατάσταση, με βαριά πνευμονία νοσηλεύεται ο Α. Τσοχατζόπουλος

Με βαριά πνευμονία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος  με την κατάστασή του να εκτιμάται ως εξαιρετικά κρίσιμη από τους θεράποντες γιατρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός - που  βρέθηκε αρνητικός σε τεστ  για τον κορονοϊό  - κατά διαστήματα χάνει την επικοινωνία του με το περιβάλλον. Με πολύ ισχυρές δόσεις αντιβίωσης, γιατροί και νοσηλευτές  στέκονται στο πλευρό του κ. Τσοχατζόπουλου μαζί με τη σύζυγό του, Βίκυ. Η κλινική του εικόνα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη, προκαλώντας και επιμέρους επιπλοκές, όπως αρρυθμίες.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της κατάστασης της υγείας του πρώην υπουργού, η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη- Τσοχατζοπούλου, δήλωσε:

«Η οικογένειά μας δοκιμάζεται για μίαν ακόμα φορά. Όλα αυτά, που έχουμε περάσει έχουν επιβαρύνει πολλαπλώς την υγεία του Άκη.

Αυτήν την στιγμή, όπως γνωρίζετε, νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική με συμπτώματα πνευμονίας, είναι ωστόσο αγωνιστής, επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και δεν σταματά στιγμή να μας στηρίζει με τον δοτικό του χαρακτήρα.

Με την βοήθεια του Θεού, γιατί μόνον αυτήν έχουμε, πιστεύω θα τα καταφέρουμε».