Πανελλαδική κινητοποίηση των εκπαιδευτών οδήγησης - Πορεία στη Λ. Μεσογείων

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, 12:37
-A +A
Πανελλαδική κινητοποίηση των εκπαιδευτών οδήγησης - Πορεία στη Λ. Μεσογείων

Πορεία διαμαρτυρίας από το υπουργείο Μεταφορών στη λ. Μεσογείων προς το κέντρο τη Αθήνας πραγματοποιούν αυτή την ώρα εκπαιδευτές υποψηφίων οδηγών, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι εδώ και έναν μήνα δεν πραγματοποιούνται εξετάσεις οδήγησης εξαιτίας της αποχής των εξεταστών, με αποτέλεσμα να παρατηρείται κατακόρυφη πτώση στις σχολές οδηγών.

Σε αναμονή βρίσκονται τουλάχιστον 30.000 υποψήφιοι οδηγοί, σε όλη την χώρα από τους οποίους οι 23.000 περίπου μόνο στην Αττική.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ηλιάδη Διαμαντή οι εξεταστές απέχουν περισσότερο από ένα μήνα από τις εξετάσεις, ενώ πληρώνονται κανονικά, αφού εμφανίζονται καθημερινά στο υπουργείο (μιας και μιλάμε μόνο για αποχή από τις εξετάσεις), χωρίς μόνο να λαμβάνουν το έξτρα επίδομα των 178 ευρώ για τις εξετάσεις.

Οι εξεταστές διαμαρτύρονται γιατί το νέο νομοσχέδιο προβλέπει το περιορισμό από δυο σε έναν εξεταστή σε κάθε εξέταση υποψηφίου οδηγού και παράλληλα την περικοπή του πρόσθετου επιδόματος των 178 ευρώ που λαμβάνουν μηνιαίως για τις εξετάσεις.

 

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 07/10/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα