Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020, 23:14

-A +A

Σε καραντίνα δυο βουλευτές με κορονοϊό - Συνάντησαν τον Τραμπ

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020, 23:14
Σε καραντίνα δυο βουλευτές με κορονοϊό - Συνάντησαν τον Τραμπ
-A +A

Οι Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές Ματ Γκετζ και Νταγκ Κόλινς ανακοίνωσαν ότι θέτουν τους εαυτούς τους σε καραντίνα καθώς εντοπίστηκαν να είναι θετικοί στον κορονοϊό. Και οι δυο βουλευτές είχαν έρθει σε επαφή με τον Αμερικανό πρόεδρο πριν γίνει γνωστό ότι νοσούν.

Μάλιστα, ο βουλευτής Ματ Γκετς ταξίδεψε μάλιστα με τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο μέσα στο προεδρικό αεροσκάφος Air Force One που μετέφερε τον Τραμπ στην Ουάσινγκτον σήμερα. Λίγο αργότερα ανακοίνωσε ο ίδιος ότι πριν από έντεκα ημέρες συναντήθηκε με ένα πρόσωπο το οποίο στη συνέχεια βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας New York Times, o Γκετζ βρέθηκε στο προεδρικό αεροπλάνο αλλά όχι στον ίδιο χώρο με τον πρόεδρο. 

Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του βουλευτή ο Γκετζ παρότι δεν έχει συμπτώματα θα τεθεί σε καραντίνα οικειοθελώς, περιμένοντας τα αποτελέσματα του τεστ. 

Επίσης, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και δεύτερος Ρεπουμπλικανός πολιτικός που έχει εκτεθεί στον ιό, ο Νταγκ Κόλινς, είχε συναντηθεί με τον Τραμπ την περασμένη Παρασκευή.

Μάλιστα, βρισκόταν ακριβώς πίσω του σε μια επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησαν στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) στην Ατλάντα, αναφέρουν. Ούτε αυτός παρουσιάζει συμπτώματα, όμως για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει σε καραντίνα.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα