Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Τρίτη 04 Δεκεμβρίου 2018, 16:05
-A +A
Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου

 

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα λάβει για ακόμη μία χρονιά η Ελληνική Αστυνομία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου και τις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη.

Η ΕΛΑΣ βρίσκεται επί ποδός, καθώς στα μέτρα που θα ληφθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, πρόκειται να συμμετέχουν, όπως και στην επέτειο του Πολυτεχνείου, περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί.

Ανάλογα θα είναι και τα μέτρα ασφαλείας που θα εφαρμοστούν με αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις σε αστυνομικά τμήματα και κτίρια, όπου στεγάζονται κρατικές υπηρεσίες.

Παράλληλα, πολλοί «μυστικοί» αστυνομικοί θα βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Εξαρχείων και του Πολυτεχνείου, που θα παρατηρούν κινήσεις διαφόρων ατόμων και ειδικότερα έξω από κτίρια που τελούν από κατάληψη. Η αστυνομία εκτιμά ότι οι συγκεκριμένοι χώροι είναι πιθανό να αποτελέσουν ορμητήριο για διάφορες επιθέσεις.

Επίσης, συνεχείς πτήσεις πάνω από την ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας θα πραγματοποιούν το ελικόπτερο της Αστυνομίας, καθώς και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα γνωστά «drones».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα