Σε 8 συλλήψεις και 20 προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια    

Σε 8 συλλήψεις και 20 προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια    

Σε 8 συλλήψεις και 20 προσαγωγές προχώρησε σήμερα η αστυνομία, σε μια ακόμη μεγάλη επιχείρηση που έγινε στην περιοχή των Εξαρχείων.

Οι 6 από τους συλληφθέντες στην επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας μετείχαν δεκάδες αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, ήταν για ναρκωτικά ενώ οι άλλοι δύο ήταν αλλοδαποί και δεν έφεραν μαζί τους νόμιμα έγγραφα παραμονής.

Όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές στο ΑΠΕ- ΜΠΕ οι επιχειρήσεις αυτές θα είναι συνεχείς, στο πλαίσιο των δράσεων για την πάταξη της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη Παρασκευή, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποίησε επιχείρηση στην πλατεία Εξαρχείων, μία από τις λίγες που έχουν οργανωθεί βραδινές ώρες, όπου ελέγχθηκαν 18 άτομα και συνελήφθησαν πέντε για διακίνηση ναρκωτικών, κλοπή και διακίνηση «πειρατικών» cd.

Επίσης, απογευματινές - βραδινές ώρες της Πέμπτης, διεξήχθη έρευνα «στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της διακίνησης ναρκωτικών», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, όπου συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Μαρόκου και Ιράκ, και ένας Ελληνας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.