Σάλος με τις αναρτήσεις της υποψήφιας ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μ. Λοΐζου, για την τρομοκρατία

Σάλος με τις αναρτήσεις της υποψήφιας ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μ. Λοΐζου, για την τρομοκρατία

Κύμα αντιδράσεων έχει προκληθεί στα social media με τις αναρτήσεις στο twitter της κόρης του Μάνου Λοΐζου, υποψήφιας ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρεται προσβλητικά στα θύματα της 17Ν.

Συγκεκριμένα, η Μυρσίνη Λοϊζου, με παλαιότερο μήνυμα στο twitter και απευθυνόμενη πιθανότατα στον τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, είχε γράψει:

«Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγνώμη ηλίθιε Πανούση»...

Στελέχη της ΝΔ αναφέρουν ότι για να μην θεωρηθεί ότι πρόκειται για «μεμονωμένο γεγονός» υπάρχει τουλάχιστον άλλο ένα tweet με το οποίο υπερασπίζεται τις άδειες του έτερου τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα. «Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν άμεσα αν γνώριζαν τις συγκεκριμένες δηλώσεις πριν την επιλέξουν ως υποψήφια Ευρωβουλευτή. Αν γνώριζαν, σημαίνει ότι προφανώς δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτές. Αν δεν γνώριζαν, θα πρέπει να μας πουν αν και πως προτίθενται να αντιδράσουν».

«Γλωσσικό ατόπημα» στο twitter η αναφορά μου στα θύματα της 17Ν

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε η Μ. Λοίζου με ανάρτησή της στο Facebook έκανε λόγο για «γλωσσικό ατόπημα» για το οποίο μάλιστα έχει ζητήσει συγγνώμη ενώ κατηγόρησε τη ΝΔ για την έκταση που έχει λάβει το θέμα.