7ος χρόνος, ημέρα 2184η
Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021

Σακελλαροπούλου προς Αντετοκούνμπο: Είστε πρότυπο για όλα τα παιδιά

Σακελλαροπούλου προς Αντετοκούνμπο: Είστε πρότυπο για όλα τα παιδιά

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μαζί με τη μητέρα του Βερόνικα και τον μικρό του αδελφό, Αλεξ υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Χθες η μητέρα και ο αδελφός του Έλληνα σουπερ σταρ πολιτογραφήθηκαν Έλληνες σε επίσημη τελετή στο Μέγαρο Μαξίμου.

Από την πλευρά της η κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναφερόμενη στα αδέρφια Αντετοκούνμπο είπε πως αποτελούν πρότυπα για τα παιδιά και πως «το να έχει κανείς την φωτογραφία σας στο δωμάτιο του, τα παιδιά, είναι πολύ σημαντικό. Είναι βάρος, αλλά σίγουρα πολύ σημαντικό και αυτό το κερδίζετε όχι μόνο ως αθλητής και ως άνθρωπος. Το ήθος που έχετε, και είναι κάτι που το παίρνεις και από το σπίτι. Βέβαια τώρα ζείτε και εργάζεστε στις ΗΠΑ, αλλά σίγουρα έρχεστε όποτε μπορείτε».

«Ήσασταν Έλληνες και το έχετε αποδείξει οικογενειακώς» είπε η κυρία Σακελλαροπούλου και απευθυνόμενη στην μητέρα του Γιάννη, Βερόνικα, της είπε ότι πρέπει να είναι υπερήφανη για όσα έχει καταφέρει για τα παιδιά της.

«Πάντα ήμασταν Έλληνες, πήγαμε σε ελληνικό σχολείο, ξέρουμε να μιλάμε ελληνικά, ξέρουμε την ελληνική κουλτούρα» είπε από την πλευρά του ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο, συμπληρώνοντας ότι αυτό που έγινε χθες, απλά έβαλε μια σφραγίδα σε κάτι που όλη η οικογένεια ένιωθε. «Μεγαλώσαμε εδώ πάντα θεωρούσαμε ότι εδώ είναι το σπίτι μας» ανέφερε.

Παράλληλα χαρακτήρισε ιστορικό το γεγονός ότι η κυρία Σακελλαροπούλου είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και την ευχαρίστησε που κάλεσε την οικογένειά του στο Προεδρικό Μέγαρο.