ΓΔ: 902,04 2,14 (0,24 %)

Τζίρος: 72,38 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 1991η
Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

ΓΔ: 902,04 2,14 (0,24 %)

Τζίρος: 72,38 εκατ. €   RT

Σ. Νικολάου για ΣΥΡΙΖΑ: «Μιλούν αυτοί σε εμάς για δημοκρατία;»

Σ. Νικολάου για ΣΥΡΙΖΑ: «Μιλούν αυτοί σε εμάς για δημοκρατία;»

Θέση πήρε σήμερα στην  πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει για το ζήτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα, η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Σοφία Νικολάου  αναφέροντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, το σύνθημα που φώναζαν σε διαδήλωση για τον πολυϊσοβίτη στο κέντρο της Αθήνας και με αφορμή την έκκληση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ διερωτήθηκε «Αυτοί μιλούν σε εμάς για Δημοκρατία;».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πάνος Σκουρλέτης χαρακτήρισε «θλιβερή» την τελευταία ανακοίνωση της κυβέρνησης, που στράφηκε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του απέναντι στην απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σημειώνεται πως χτες το Μαξίμου ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι «δεν είναι δυνατόν να ζητείται και μάλιστα από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, προνομιακή μεταχείριση απέναντι στην περίπτωση του Δ.Κουφοντίνα και παραβίαση της έννομης τάξης», απαντώντας  στον Αλ. Τσίπρα, ο οποίος νωρίτερα με ανάρτησή του στο Facebook ζητούσε από την πολιτεία να υπαναχωρήσει στο αίτημα του κρατουμένου αρχιεκτελεστή της 17Ν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν τηρείται ο νόμος αλλά και ότι η Δημοκρατία λειτουργεί εκδικητικά.