Σ. Καψώχας: Στην ΕΡΤ είναι σαν να έχει κερδίσει ήδη τις εκλογές ο Μητσοτάκης

Σ. Καψώχας: Στην ΕΡΤ είναι σαν να έχει κερδίσει ήδη τις εκλογές ο Μητσοτάκης

Προσπάθεια να αποδώσει την απομάκρυνσή του από το κρατικό κανάλι στη στάση της διοίκησης πραγματοποίησε ο Σωτήρης Καψώχας αποδίδοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο... κλίμα που επικρατεί στην ΕΡΤ ενόψει της επικείμενης ήττας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστηρίζει πως οφείλεται στο γεγονός ότι «το τελευταίο διάστημα, αυτό που συμβαίνει στη δημόσια τηλεόραση είναι ως να έχει κερδίσει τις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όλοι περιμένουν από μέρα σε μέρα να έρθει να αναλάβει...τα ηνία της».

Επίσης δηλώνει πως ο ίδιος δεν μπαίνει στη λογική του «ντιλαρίσματος» και εγείρει θέμα για την απομάκρυνσή του. Υπενθυμίζεται πως η εκπομπή «Δεύτερη Ματιά», στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης του προγράμματος, σύμφωνα με τη διοίκηση της ΕΡΤ αλλάζει ώρα και τη θέση της Κατερίνας Ακριβοπούλου παίρνει ο Νίκος Μερτζάνης. Είναι η εκπομπή που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση. 

Τα σχόλια δε των δημοσιογράφων που μετείχαν σε αυτή είχαν κατ επανάληψη προκαλέσει την αντίδραση της Ν.Δ. ενώ τα όσα είχε πει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Σωτήρης Καψωχας είχαν οδηγήσει στο «εμπάργκο» από την πλευρά της Πειραιώς που πρόσφατα ακυρώθηκε.

Δείτε την ανάρτηση του Σωτήρη Καψώχα: