Σ. Βούλτεψη: Η κυβέρνηση δίνει ανύπαρκτες μάχες

Σ. Βούλτεψη: Η κυβέρνηση δίνει ανύπαρκτες μάχες

Η κυβέρνηση δίνει ανύπαρκτες μάχες και κάθε φορά που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καθυστερεί την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης ο λογαριασμός έρχεται βαρύτερος, τόνισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9FM».

«Η χώρα πληρώνει με πολύ βαριά μέτρα τα ελεεινά ψέματα των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Επειδή είπαν τόσα πολλά και τόσα θηριώδη ψέματα, έχασαν τόσο κρίσιμο χρόνο, μετά έκαναν άγαρμπη στροφή κι αυτό είχε καταστροφικά αποτελέσματα για την οικονομία, η οποία τελικά βουλιάζει» είπε η κ. Βούλτεψη και συνέχισε: «Η κυβέρνηση δίνει ανύπαρκτες μάχες. Έδωσε τη "μάχη" για το ΔΝΤ. Μα υπάρχει ρητή αναφορά στη συμφωνία του Ιουλίου του 2015 ότι το ΔΝΤ θα είναι εκεί. Γι'' αυτό ο κ. Τσακαλώτος το κυνηγάει από την Ευρώπη έως τη Λίμα του Περού και τώρα στην Ουάσινγκτον. Έδωσε τη "μάχη" για το χρέος. Μα δεν υπάρχει η δήλωση του Γιούρογκρουπ που λέει ότι δεν θα υπάρξει ονομαστική μείωση του χρέους και την έχει υπογράψει η κυβέρνηση; Έδωσε τη "μάχη" για τα εργασιακά. Τόση φασαρία έγινε για τα εργασιακά, για να έρθουν τώρα να μας πουν ότι η κανονικότητα θα επιστρέψει μετά το τέλος των Μνημονίων. Μα αυτό το ξέρουμε όλοι! Όταν θα έχουμε βγει από τα Μνημόνια, το ξέρουμε πάρα πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να μας το πει η κ. Αχτσιόγλου ή η κυβέρνηση. Η "μάχη" της ΔΕΗ; Άλλο και τούτο. Δεν ξέρει κανείς τι να πει. Έδωσαν μια μάχη υποτίθεται για τη ΔΕΗ και το αποτέλεσμα ήταν ότι θα τη δώσουν ολόκληρη τη ΔΕΗ. Είδατε και για την ΕΛΒΟ και την ΕΥΑΘ. Μας έλεγε ο κ. Καμμένος ότι δεν θα πουληθεί η ΕΛΒΟ και τώρα μια χαρά έγινε πρόσκληση ενδιαφέροντος. Και χθες ανακοινώθηκε και η συμφωνία για τον ΟΛΘ. Πόσα δεν είχαν πει για το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, πόσο δεν είχαν βρίσει... Τι είχε πει ο κ. Τσίπρας;»

Σε ερώτηση σχετικά με την Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία η κ. Βούλτεψη απάντησε ότι πίσω από κάθε Εξεταστική κρύβεται ένα Μνημόνιο και σημείωσε: «Οι εξεταστικές έχουν χρησιμοποιηθεί διαχρονικά για να κρυφτεί κάποιο Μνημόνιο, εξαιρουμένου του Μνημονίου του 2012 που εμείς δεν κάναμε Εξεταστική. Μόλις βλέπεις Εξεταστική έρχεται και ένα Μνημόνιο, όταν κυβερνάνε οι δυνάμεις των δημαγωγών. Υπάρχει ένα ρητό που λέει όταν η γάτα κυνηγάει ποντίκια δεν νιαουρίζει. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: SOOC