Ρουβίκωνας: Στη Φιλοσοφική ήρθαμε για να μείνουμε

Ρουβίκωνας: Στη Φιλοσοφική ήρθαμε για να μείνουμε

Με μια ομαδική φωτογραφία έξω από τη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ καλωσόρισε το κοινό του ο Ρουβίκωνας με αφορμή το νέο «γραφείο» που «άνοιξε» στο χώρο του Πανεπιστημίου διαμηνύοντας ότι ήρθε για να μείνει και ότι περιφρουρεί το νέο του «στέκι» με την παρουσία του.

Επιπλέον, η αντιεξουσιαστική ομάδα μέσω της ανάρτησης της στο Facebook εξέφρασε την ικανοποίηση της από τις αντιδράσεις των μίντια καθώς, όπως τόνισε, «την διασκέδασαν ιδιαιτέρως».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ρουβίκωνα στο Facebook: 

Γ. Καλαϊτζίδης: Ο χαμός στα μέσα για το στέκι εν τέλει μας έκανε και την καλύτερη...διαφήμιση

Αργότερα, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαιτζίδης προκάλεσε τα ΜΜΕ με ανάρτησή του Facebook όπου σχολιάζοντας τον σάλο που έχει προκληθεί για το νέο «γραφείο» στη Φιλοσοφική σημείωσε πως «όλος αυτός ο χαμός που γίνεται στα μέσα σχετικά με το στέκι δεν μας προβληματίζει, εν τέλει μας έκαναν και την καλύτερη...διαφήμιση».

Ταυτόχρονα, επισήμανε ότι το νέο «στέκι» προέκυψε ως αναγκαιότητα από την στιγμή που πάρα πολλοί φοιτητές και φοιτήτριες δείχνουν ενδιαφέρον για να ενταχθούν στην ομάδα ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος είναι να υπάρξει στέκι του Ρουβίκωνα σε κάθε πανεπιστήμιο και σε κάθε γειτονιά.

Σημειώνεται ότι την ανάρτηση του συνοδεύει η συνέντευξη του Βασίλη Ντούμα, του πρόεδρου των προέδρου Σωματείου των Ειδικών Φρουρών στον ANT1 ο οποίος χαρακτηρίζει τον Ρουβίκωνα απότοκο της αποθράσυνσης και της ελευθεριότητας που του έχει δοθεί, αφήνοντας του το περιθώριο να λειτουργεί στο πανεπιστήμιο ως επίσημος φορέας μέσω της βίας και να στρατολογεί κόσμο χωρίς κανέναν να τον ελέγχει.

Επίσης, ο Β. Ντούμας αναρωτιέται για τη δράση της πρυτανείας στο ζήτημα την οποία καλεί να αναζητήσει το γραφείο στη Σχολή και να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις «για να τους αποβάλει».

Διαβάστε ακόμα:

- Φιλοσοφική Σχολή για Ρουβίκωνα: Έχει παρανοηθεί η έννοια του ασύλου