Ρουβίκωνας: Ελπίζουμε η Παπακώστα να βάλει σε μια τάξη την... ΕΛΑΣ

Ρουβίκωνας: Ελπίζουμε η Παπακώστα να βάλει σε μια τάξη την... ΕΛΑΣ

Με μια νέα ανάρτηση στο Facebook, στον ίδιο ειρωνικό τόνο, ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα σχολιάζει τη νέα ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και κάνει λόγο για ρελάνς της αστυνομίας μετά την εισβολή της αντιεξουσιαστικής ομάδας στο υπουργείο Εξωτερικών.

«Έγινε μια επίθεση πριν... 5 χρόνια στον Καμμένο και "ταυτοποιήθηκε"ο δράστης μετά από αυτά τα 5 χρόνια, και λίγες ώρες μετά την παρέμβαση μας στο Υπουργείο Εξωτερικών!

Ο δράστης είναι "περιφερειακό μέλος" του Ρουβίκωνα (τι πάει να πει αυτό;) και πετάει μάλλον και μερικές μολότοφ σε ματατζήδες...

Παράλληλα χτές "ταυτοποιήθηκα" και εγώ με άλλον έναν για την επίθεση με μπογιές στο υπουργείο Εξωτερικών βεβαίως βεβαίως...Η "ρελάνς" που επιχειρεί η αστυνομία ως απάντηση στις τελευταίες δράσεις της ομάδας είναι επιεικώς χοντροκομμένη.

Ελπίζω η Παπακώστα να τους βάλει σε μια τάξη..», καταλήγει το σχόλιο.

ΨΦΣΖΣΨ

Υπενθυμίζεται ότι με ανάλογο ειρωνικό ύφος, το ίδιο στέλεχος του Ρουβίκωνα σχολίασε χθες την τοποθέτηση της Όλγας Γεροβασίλη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

«Δεν την λυπάσαι την Όλγα ρε Αλέξη» έγραψε σε μαύρο φόντο, σε μια ανάρτηση η οποία ουσιαστικά προαναγγέλλει ότι η αντιεξουσιαστική ομάδα θα συνεχίσει τη δράση της.