Ρώσος μεγιστάνας ο ένας από τους άνδρες που σκοτώθηκαν στον Πόρο

Ρώσος μεγιστάνας ο ένας από τους άνδρες που σκοτώθηκαν στον Πόρο

Τα ονόματα των δύο Ρώσων που έχασαν τη ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα στον Πόρο, δημοσιεύτηκαν σήμερα σε ορισμένα ρωσικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το Ria Novosti, οι δύο άνδρες που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο, που κατέπεσε εχθές λίγο μετά την απογείωσή του, ήταν οι Μιχαήλ Αμπράμοβ και Ντάβελ Ακολίνιν.

Τον θάνατο των δύο Ρώσων πολιτών, επιβεβαίωσε και η Ρωσική Πρεσβεία στην Ελλάδα. «Επιβεβαιώνουμε ότι δύο Ρώσοι επέβαιναν στο ελικόπτερο που συνετρίβη κοντά στον Πόρο. Και οι δύο Ρώσοι είναι νεκροί, όπως επίσης και ο πιλότος – Έλληνας πολίτης», είπε στο Sputnik o Βασίλι Γαβρίλοφ, ακόλουθος Τύπου της Ρωσικής πρεσβείας.

Το αρχικό δημοσίευμα του πρακτορείου δεν ανέφερε πληροφορίες σχετικά με τους δύο άνδρες. Με τελευταία ενημέρωσή του το Ria μεταδίδει ότι το ένα από τα δύο θύματα εξ Ρωσίας, ο Αμπράμοβ, δεν είναι άλλος από τον επιχειρηματία που είχε ιδρύσει το «Μουσείο Ρωσικών Εικόνων».

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε στο πρακτορείο ο συνεργάτης του και πρώην υπάλληλος του μουσείου, Σεργκέι Μπριούν. «Αρχικά δεν θέλαμε να το πιστέψουμε. Όμως μου το επιβεβαίωσε ο προσωπικός του βοηθός. Υπάρχουν άνθρωποι που επικοινώνησαν με την οικογένειά του και μίλησαν με τον διευθυντή του μουσείου. Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι νεκρός», είπε η πηγή του Ria.

ΡΩΣΙΑ

Το ελικόπτερο, με τους τρεις επιβαίνοντες έπεσε στη θάλασσα, αφού ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ κατά την απογείωσή του.

Από τη συντριβή έχασαν τη ζωή τους και οι τρεις άνθρωποι που επέβαιναν στο ιδιωτικό ελικόπτερο.