Κυριακή 22 Μαρτίου 2020, 16:00

-A +A

Ρωσία: 61 νέα κρούσματα από τον COVID-19

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020, 16:00
Ρωσία: 61 νέα κρούσματα από τον COVID-19
-A +A

Η Ρωσία ανέφερε σήμερα 61 νέα περιστατικά μόλυνσης από τον COVID-19 σε έξι περιοχές και μέσα στο τελευταίο 24ωρο, με το συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων περιστατικών να αυξάνεται στα 367, σύμφωνα με το αρμόδιο κέντρο για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού.

«Στη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών, η Ρωσία ανέφερε 61 περιστατικά μόλυνσης από τον κορονοϊό» σύμφωνα με το κέντρο, που πρόσφερε ότι στη Μόσχα καταγράφηκαν 54 περιστατικά μέσα στο τελευταίο 24ωρο.

Περιορισμός των ρωσικών πτήσεων 

Η Ρωσία θα περιορίσει τις πτήσεις της προς την Τουρκία από αύριο, σύμφωνα με σημερινή δήλωση της ρωσικής Ομοσπονδιακής Αρχής Εναέριων Μεταφορών (Rosaviatsiya) στο πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

H Rosaviatsiya πρόσθεσε ότι οι κανονικές πτήσεις προς την Κωνσταντινούπολη, αλλά και οι πτήσεις τσάρτερ για την απομάκρυνση των Ρώσων πολιτών, θα πραγματοποιηθούν.

Επιπρόσθετα, μία πηγή δήλωσε στο Sputnik ότι η Ρωσία θα περιορίσει τις πτήσεις της προς την Ιαπωνία, επίσης από αύριο, διατηρώντας μόνο τις κανονικές πτήσεις προς το Τόκιο, αλλά και τις πτήσεις τσάρτερ για την απομάκρυνση των Ρώσων πολιτών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα