Πυροβολισμοί και καταδίωξη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Πυροβολισμοί και καταδίωξη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Αστυνομικοί κατάφεραν μετά από κινηματογραφική καταδίωξη να συλλάβουν τους δυο διακινητές και τους εννέα πρόσφυγες και μετανάστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικός εκτός υπηρεσίας γύρω στις 8.45 π.μ. εντόπισε στην Εγαντία Οδό ένα ύποπτο αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες τύπου Οpel στο οποίο επέβαιναν 11 άνθρωποι, δύο διακινητές και εννέα πρόσφυγες και μετανάστες. Το ακολούθησε και παράλληλα του έκανε σήμα να σταματήσει αλλά αυτό, αντιθέτως, ανέπτυξε ταχύτητα σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Αμέσως επικοινώνησε με το κέντρο της Αστυνομίας και ακολούθησε την πορεία του οχήματος.  Ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη από τους αστυνομικούς η οποία κατέληξε σε τροχαίο καθώς το αυτοκίνητο με τους διακινητές και τους μετανάστες, όπως αποδείχτηκε, έπεσε πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο και μια μοτοσυκλέτα. 

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δυο διακινητές και τους εννέα πρόσφυγες και μετανάστες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, ενώ από το τροχαίο δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.