ΓΔ: 907,08 7,66 (0,85 %)

Τζίρος: 81,54 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2022η
Σάββατο, 15 Μαΐου 2021

ΓΔ: 907,08 7,66 (0,85 %)

Τζίρος: 81,54 εκατ. €   RT

Πρωτοφανείς καταγγελίες από ΕΝΟΤΗΤΑ για την εκλογή εκπροσώπων ΠΟΣ στη ΓΣΕΕ

Πρωτοφανείς καταγγελίες από ΕΝΟΤΗΤΑ για την εκλογή εκπροσώπων ΠΟΣ στη ΓΣΕΕ

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε η συνδικαλιστική παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ, με αφορμή το συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ). Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η ΕΝΟΤΗΤΑ «λίγο πριν την έναρξη του 36ου συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), που θα εκλέξει νέα διοίκηση και εκπροσώπους στη ΓΣΕΕ, εκτυλίσσονται απίστευτες καταστάσεις που δείχνουν ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο! Προκειμένου να εκλεγούν εκπρόσωποι των εργαζομένων σιδηροδρομικών στη ΓΣΕΕ, μέσω αυτού του συνεδρίου, τα πρόσωπα που αποτελούν τη σημερινή διορισμένη διοίκηση οργάνωσαν σχέδιο με διπλοψηφίες για να αλλάξουν τον αριθμό των συνέδρων!!».

Στην ίδια ανακοίνωση η ΕΝΟΤΗΤΑ αναφέρει «αυτό το σχέδιο που αλλοιώνει την όποια πραγματική αντιπροσώπευση (που και γι' αυτό έχουμε ενστάσεις), οδήγησε για μια ακόμη φορά τις παρατάξεις στις αίθουσες των δικαστηρίων και τη δημιουργία κλίματος πρωτοφανούς έντασης με απρόβλεπτες συνέπειες».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Το συμπέρασμα είναι ένα: Αν δεν εκλεγεί σύνεδρος αυτός που διοικεί σήμερα τη ΓΣΕΕ τότε συνέδριο δεν θα γίνει! Δυστυχώς όλα αυτά γίνονται την ώρα που τα προβλήματα στον συγκεκριμένο χώρο είναι τεράστια, το μέλλον δυσοίωνο, οι ελλείψεις προσωπικού υπαρκτές και οι υποδομές στο ναδίρ. Αντί να συζητηθούν αυτά στο συνέδριο οι δυνάμεις που ελέγχουν την πλαστή πλειοψηφία στη ΓΣΕΕ είναι έτοιμες να χύσουν το αίμα τους αρκεί να παραμείνουν με όποιο κόστος στο τιμόνι μιας ΓΣΕΕ που έχει πεθάνει πολλά χρόνια τώρα».