Πρωτοβουλία στήριξης των πυρόπληκτων από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος

Πρωτοβουλία στήριξης των πυρόπληκτων από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος

Πρωτοβουλία για την στήριξη των πυρόπληκτων της Αττικής πήρε το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Με ανακοίνωσή του καλεί τα μέλη του να συμβάλουν στην προσπάθεια προσφέροντας υγειονομικό υλικό και χρήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου:

"Η Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος εκφράζει την βαθιά θλίψη και οδύνη της για τους συνανθρώπους μας, που έχασαν την ζωή τους και την αμέριστη συμπαράστασή της σε όλους αυτούς, που περνούν δύσκολες στιγμές, εξαιτίας της καταστροφικής πυρκαγιάς.

Για να βοηθήσουμε τους πληγέντες, θα συγκεντρώσουμε υγειονομικό υλικό στα γραφεία μας, επί της οδού Μητροπόλεως 12-14, στο Σύνταγμα, από 09:00 μέχρι 15:00.

Τα είδη που θεωρούνται, πλέον, απαραίτητα είναι: Fucidin, Betadine, Depon, γάζες, αντισηπτικά, μωρομάντηλα, πάνες, γάντια και μάσκες μιας χρήσης.

Καλούμε τα μέλη μας και τους λογιστές-φοροτεχνικούς να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή με τις προσφορές τους, να ανταποκριθούν στην έκκληση του Δήμου Ραφήνας να δώσουν αίμα στους σταθμούς αιμοδοσίας με αποδέκτη «ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ», η οποία διατηρείται στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ) και όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά στην προσπάθεια ανακούφισης και ενίσχυσης των πυρόπληκτων συμπολιτών μας στον «ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ» που έχει δημιουργήσει ο Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς: ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5186092291418

ΙΒΑΝ: GR20 0172 1860 0051 8609 2291 418

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΒΙC/SWIFT: PIRBGRAA

Για κάθε πληροφορία και διευκρίνιση σχετικά με τη συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του ΟΕΕ: 213 2141843 και 213 2141830."