Πρόστιμο 2.600 ευρώ από την Εφορία στην 90χρονη με τα τερλίκια

Πρόστιμο 2.600 ευρώ από την Εφορία στην 90χρονη με τα τερλίκια

Νέο πρόστιμο κοινοποιήθηκε, από την εφορία αυτή τη φορά, στην 90χρονη από τη Θεσσαλονίκη που συνελήφθη τον Μάρτιο επειδή πωλούσε τερλίκια σε λαϊκή της Θεσσαλονίκης χωρίς άδεια.

Το πρόστιμο, ύψους 2.600 ευρώ, επιβλήθηκε στην 90χρονη καθώς δεν τηρούσε βιβλία για την επαγγελματική δραστηριότητα που είχε πουλώντας τερλίκια στην λαϊκή αγορά.

Σύμφωνα με πηγές της ΑΑΔΕ που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρεται πως δεν έχει επιβληθεί οριστική πράξη προσδιορισμού του προστίμου αλλά μόνο προσωρινή με βάση την αναφορά της Αστυνομίας και πως η διοίκηση της ΑΑΔΕ επιδιώκει δίκαιη επίλυση του θέματος με ευαισθησία και κατανόηση απέναντι στην 90χρονη.

Θύμα ληστείας η υπέργηρη

Στο μεταξύ η ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα κλοπής χθες στην περιοχή των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη, όταν μία 33χρονη της άρπαξε χρυσή αλυσίδα με το σταυρό της. Η νεαρή δράστιδα είχε και δύο συνεργούς που την περίμεναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Κατόπιν αναζητήσεων, δικυκλιστές αστυνομικοί εντόπισαν και συνέβαλαν την ίδια μέρα, στο Κορδελιό, τους φερόμενους ως δράστες. Πρόκειται για δύο γυναίκες και έναν άνδρα, όλοι Έλληνες υπήκοοι, που παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη. Παρά την ταραχή που υπέστη, η 90χρονη είναι καλά στην υγεία της.