Προσαγωγές 3 ανηλίκων για τα συνθήματα κατά Ντ. Μπακογιάννη

Προσαγωγές 3 ανηλίκων για τα συνθήματα κατά Ντ. Μπακογιάννη

Στην προσαγωγή τριών ανήλικων ατόμων, 15 ετών, για τα χυδαία συνθήματα στο ασανσέρ του γραφείου της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Οι προσαγωγές δεν έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις και σύμφωνα με πηγές η υπόθεση θα τεθεί στο «αρχείο» αφού η κ. Ντόρα Μπακογιάννη μόλις πληροφορήθηκε ότι πρόκειται για ανήλικους, απέσυρε τη μήνυση που είχε υποβάλλει.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ένας εκ των προσαχθέντων είναι γιος γνωστού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τρίτης οι συνεργάτες της κ. Μπακογιάννη αντίκρισαν στο ασανσέρ του κτιρίου που στεγάζεται το πολιτικό της γραφείο συνθήματα όπως «Ντόρα, το '89 έγινε μισή δουλειά», φράση που είχαν γράψει στις 11 Μαΐου άγνωστοι και στο εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στα Ιωάννινα.

«Αυτά τα παιδάκια που δεν ξέρουν τίποτα για τον Παύλο Μπακογιάννη γράφουν χυδαία συνθήματα αγνοώντας την ιστορία και τη διαδρομή του. Αν νομίζουν ότι θα φοβηθώ κάνουν μεγάλο λάθος. Τους καλώ σε δημόσιο διάλογο και ας αφήσουν τα συνθήματα και τις απειλές», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Ντόρα Μπακογιάννη.