Προληπτικές προσαγωγές πριν την ομιλία Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, 19:01 - Τελευταία ενημέρωση: 19:07
-A +A
Προληπτικές προσαγωγές πριν την ομιλία Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη

Σε προληπτικές προσαγωγές προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη, λίγη ώρα πριν την έναρξη της ομιλίας του πρωθυπουργού.

Όπως μεταδίδει ο skai.gr, ανάμεσα στα πρόσωπα που προσήχθησαν είναι ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, Γιώργος Τάτσιος, ο οποίος επιχείρησε να εισέλθει στο Παλέ ντε Σπορ όπου θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας. Μαζί του προσήχθησαν τουλάχιστον δύο ακόμα άτομα.

Μία συγκέντρωση θα λάβει χώρα κοντά στον Λευκό Πύργο από οργανώσεις που αντιτίθενται στην συμφωνία των Πρεσπών με την ΠΓΔΜ, Η δεύτερη θα γίνει στην Καμάρα από αντιεξουσιαστές.

Στον αστυνομικό κλοιό γύρω από το Παλέ Ντε Σπορ θα συμμετάσχουν περίπου 2.000 αστυνομικοί. Έχουν επίσης μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη ειδικά μηχανήματα της Αστυνομίας που σβήνουν φωτιές σε διαδηλώσεις.

Τα μαθήματα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο έχουν διακοπεί από τις 17:00 το απόγευμα. Το ίδρυμα είχε ζητήσει από όλους του οδηγούς να απομακρύνουν σταθμευμένα οχήματα από τους χώρους της πανεπιστημιούπολης έως εκείνη την ώρα.

Οι αφίσες που προαναγγέλλουν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα αναφέρουν πως επιδίωξη είναι το «όχι στο μίσος και τον Εθνικισμό», σε ένα έμμεσο μήνυμα υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών.

Φωτογραφία αρχείου

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 12/07/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα