«Πυροβόλησαν τον Χίο για να μην γράφει για την Μαρέβα!»
Πρώην συνεργάτιδα Βερναρδάκη

«Πυροβόλησαν τον Χίο για να μην γράφει για την Μαρέβα!»

Πρωτοφανής ανάρτηση από πρώην συνεργάτιδα του πρώην υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη. Η Μάγκυ Δούση, σε ανάρτησή της στο Facebook, όπου ασκεί κριτική στην Μαρέβα Γκραμπόφσκι, φτάνει στο σημείο να υποστηρίξει ότι η πρόσφατη δολοφονική επίθεση κατά του Στέφανου Χίου έγινε προκειμένου εκείνος να σταματήσει να γράφει εναντίον της συζύγου του πρωθυπουργού!

 «Και μετά ήρθε η υπόθεση με τον Στέφανο Χίο, όπου υπάρχουν ενδείξεις που θέλουν να πυροβολήθηκε προκειμένου να σταματήσει να γράφει πράγματα που τσαλακώνουν την εικόνα της εκθαμβωτικής Μαρέβα, η οποία για να φτιαχτεί μας κόστισε πολλά εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά η κα Δούση.

Φτάνει δηλαδή η πρώην συνεργάτιδα του κ. Βερναρδάκη να επιστρατεύσει την αστυνομική φαντασία και χρησιμοποιώντας ένα ύποπτο γεγονός να το αποδώσει στη κυβέρνηση, προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις ότι εκείνη εμπλέκεται ευθέως στην απόπειρα κατά του δημοσιογράφου. 

Ανάρτηση η οποία προέρχεται από ένα συνεργάτη του πρώην υπουργού Επικρατείας και στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, η οποία αντανακλά και το ποιόν του προσωπικού που κυβερνούσε μέχρι τον Ιούλιο του 2019 την χώρα. 

Η Μάγκυ Δούση είχε εμπλακεί από τον Σεπτέμβριο του 2015 στην ομάδα επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, αναλαμβάνοντας ειδική συνεργάτιδα του τότε γενικού γραμματέα Συντονισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορου Βερναρδάκη, ενώ παλαιότερα κατείχε τη θέση της εκπροσώπου Τύπου των Οικολόγων-Πρασίνων με τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάψει συμμαχία.

Κατά την αλλαγή της κυβέρνησης τον Ιούλιο του 2019 και με αφορμή ρεπορτάζ ότι πολλές από τις πόρτες του Μαξίμου ήταν κλειδωμένες με αποτέλεσμα να χρειασθεί να κληθεί ειδικός προκειμένου να ανοίξουν τα γραφεία, η τότε συνεργάτιδα του κ. Βερναρδάκη είχε αφήσει αιχμές, αναφέροντας σε ανάρτηση της ότι φεύγοντας, είχε κλειδώσει και είχε αφήσει τα κλειδιά στον αστυνομικό στο ισόγειο.