Προβληματισμός Τσίπρα για τα παράλληλα μέτωπα

Προβληματισμός Τσίπρα για τα παράλληλα μέτωπα

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι μετέβη ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επιστρέφοντας εσπευσμένα από την Βοσνία - Ερζεγοβίνη λόγω των εξελίξεων με τα πύρινα μέτωπα στην Αττική, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για τα παράλληλα μέτωπα που εκδηλώθηκαν.

Ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί και τα όσα προηγήθηκαν, ενώ ζήτησε διευκρινίσεις σχετικά με το αν υπάρχει ανταπόκριση από χώρες της Ε.Ε. στις εκκλήσεις της Ελλάδας για βοήθεια. Επίσης, επικεντρώθηκε στην ένταση των ανέμων και των αριθμών των εστιών που εκδηλώθηκαν 

Νωρίτερα είχε υπογραμμίσει πως «παρά τις αντίξοες συνθήκες θα καταφέρουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να τεθούν σε έλεγχο» οι πυρκαγιές.

«Πριν ξεκινήσω να κάνω μια αναφορά σε μια μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα και έχει να κάνει με τρία παράλληλα μέτωπα στην Αττική, μια πολύ δύσκολη κατάσταση στην Αττική. Είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τους υπουργούς. Όλες οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν. Θέλω να πιστεύω ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες θα καταφέρουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να τεθούν σε έλεγχο. Με προβληματίζουν τα παράλληλα τρία μέτωπα, οι παράλληλες εστίες , η σκέψη μου είναι εκεί» δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία intime news