Π. Πολάκης: Προαναγγέλλει νέες παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη αν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει στην εξουσία   

Προαναγγέλλει νέες παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη αν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει στην εξουσία   

Σε ακόμα μια απειλή προχώρησε ο Παύλος Πολάκης δείχνοντας ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η φράση του «για να κερδίσουμε τις εκλογές πρέπει να βάλουμε κάποιους φυλακή». Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή έστειλε σαφές μήνυμα προς του συντρόφους του που δήθεν εναντιωνόντουσαν στις παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη. 

«Την επόμενη φορά θα είμαστε αλλιώς. Χωρίς αυταπάτες. Πιο ώριμοι και αποφασιστικοί και προπαντός πιο αποτελεσματικοί», σημείωσε με νόημα ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας πιστός στο δόγμα του περί παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη. Μάλιστα, λίγο αργότερα έκανε πιο ξεκάθαρες τις προθέσεις του εκτιμώντας ότι η κοινωνία θέλει να τιμωρηθούν αυτοί που την χρεοκόπησαν. «Αυτή η κοινωνία σαφώς και θέλει να τιμωρηθούν αυτοί που την χρεοκόπησαν και αυτό θα γίνει», τόνισε και είπε την εξής μαντινάδα:  «Όσο και αν είναι σκοτεινιά και καταχνιά μεγάλη θα την έβρει ο Ήλιος την πατησιά για να προβάλει πάλι». 

Να σημειωθεί ότι επανέλαβε τα περί σκανδάλων στο ΚΕΕΛΠΝΟ και σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι με τον Παττακό αλλά με τον Βελουχιώτη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στον Π. Πολάκη υπενθυμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επί 4 χρόνια δεν εξέδωσε δελτίο τιμών, κάτι που δικονομικά μεταφράζεται σε απιστία». Σε ότι αφορά, δε, το φάρμακο Lucentis που επικαλέστηκε ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός τόνισε ότι ούτε επί ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε ο τρόπος τιμολόγησης «Αν είναι απιστία η δική μου ενέργεια είναι απιστία και τα δικά σου 4 χρόνια. Αν εγώ δεν το έκανα για την τιμή της μάνα μου. Το ίδιο έκανες και εσύ κλέφτη και ψεύτη Πολάκη», τόνισε και αποκάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «ψέυτες και ανθρωπάκια».

Η κόντρα ανάμεσα στους δύο συνεχίστηκε με τον κ. Γεωργιάδη να υπογραμμίζει ότι «εμείς δεν είμαστε ούτε με τον Παττακό ούτε με τον Βελουχιώτη». «Είμαστε με την κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Δεν είμαστε με τους κατσαπλιάδες». 

Επανερχόμενος ο Π. Πολάκης διάβασε ένα πόρισμα που μιλά για τρύπα 90 εκ. ευρώ στο ΚΕΕΛΠΟ. «Έχεις το θράσος και λες ότι δεν αποδείχθηκε τίποτα. Υπάρχουν πορίσματα. Δεν ντρέπεστε;», του είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε λέγοντας ότι εκεί κρύβετε η σκευωρία καθώς το πόρισμα φέρει την υπογραφή της Μαρίας Παπασπύρου αλλά και της Ελένης Τουλουπάκη.