Πριν στεγνώσει το μελάνι το... νέο «χτύπημα» κατά του Γ. Στουρνάρα

Πριν στεγνώσει το μελάνι το... νέο «χτύπημα» κατά του Γ. Στουρνάρα

Μέσω της συζύγου του επιχειρούν εκ νέου να χτυπήσουν τον Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδας, Γ. Στουρνάρα, και στο πλαίσιο αυτό, λίγο μετά τα σχετικά δημοσιεύματα, ασκήθηκε και η δίωξη που είχε προαναγγελθεί και αφορά ένα συνέδριο το οποίο διενεργήθηκε χωρίς το ελληνικό δημόσιο να επιβαρυνθεί.

Η υπόθεση γνωστή, δημοσιοποιήθηκε με δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που ανέφερε ότι η Λίνα Νικολοπούλου βρίσκεται ένα βήμα πριν την άσκηση δίωξης. Το βήμα τελικά έγινε και ασκήθηκε δίωξη σε βάρος της για... ηθική αυτουργία. Εντυπωσιακό είναι και το γεγονός πως ορίσθηκε δικάσιμος για τον προσεχή Ιούνιο. Εν μέσω, πιθανότατα, ή στον δρόμο προς τις εθνικές εκλογές.

Ως προς την υπόθεση η κατηγορία αφορά τη διοργάνωση του συνεδρίου eHealth Forum 2014 από την εταιρεία της συζύγου του Γ. Στουρνάρα. Την εταιρεία MINDWORK. Τι αναφέρει; Ότι έπεισε την τότε γενική γραμματέα Δημόσιας Διοίκησης να της αναθέσει το συνέδριο χωρίς διαγωνισμό.

Μια κατηγορία που έχει απαντηθεί, ενώ μόλις χθες η κ. Νικολοπούλου επανέλαβε μέσω ανακοίνωσης τα δεδομένα όπως και το γεγονός πως δεν υπήρξε επιβάρυνση του ελληνικού δημοσίου.

Ο στόχος προφανής. Ο Γιάννης Στουρνάρας. Το πρόσωπο-κόκκινο πανί για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.