Ποτάμι: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έθρεψαν το «τέρας της βίας»

Ποτάμι: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έθρεψαν το «τέρας της βίας»

Στην εκτίμηση ότι το «τέρας της βίας» που δημιουργήθηκε στη διάρκεια της κρίσης το έχουν θρέψει των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μαζί με τη Χρυσή Αυγή προχώρησε το Ποτάμι και προειδοποίησε ότι σε λίγο δε θα κάνει εξαιρέσεις με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα την ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποταμιού:

«Δεν περνά μέρα δίχως κάποιο κρούσμα βίας στη δημόσια σφαίρα. Ο χώρος γύρω από το Πολυτεχνείο έχει μετατραπεί σε μόνιμο γήπεδο άσκησης των μπαχαλάκηδων, στα πανεπιστήμια καθηγητές και φοιτητές δέχονται επιθέσεις, πολιτικές εκδηλώσεις ματαιώνονται λόγω επεισοδίων, πολιτικοί προπηλακίζονται, κομματικοί συνδικαλιστές εισβάλουν σε υπουργεία.

Το τέρας που δημιουργήθηκε στη διάρκεια της κρίσης, στην αρχή δάγκωνε πολιτικούς αντιπάλους, τώρα στράφηκε κατά των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που μαζί με τη Χρυσή Αυγή το έθρεψαν και σε λίγο δεν θα κάνει εξαιρέσεις. Όλες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική που τους αναλογεί, να σταθούν απέναντι στη βία και να μην τροφοδοτούν την ακραία πόλωση. Οι πολίτες θέλουν μια κανονική ζωή χωρίς μικρούς εμφυλίους κάθε μέρα».