Σύνδ. Ιδιωτ. Εκπαιδευτηρίων για ΟΙΕΛΕ: Πόσο ηθικό ήταν να χρηματοδοτείται επί ΣΥΡΙΖΑ από τον προϋπολογισμό;

Πόσο ηθικό ήταν να χρηματοδοτείται επί ΣΥΡΙΖΑ από τον προϋπολογισμό;

«Πόσο νόμιμο και πάνω από όλα πόσο ηθικό και λογικό είναι μια συνδικαλιστική ομοσπονδία ιδιωτικών υπαλλήλων να χρηματοδοτείται επί ΣΥΡΙΖΑ; από τον κρατικό προϋπολογισμό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ιδρυτών Ελληνικών Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων, παραθέτοντας  έγγραφα που δείχνουν τις αποφάσεις επί υπουργίας Κ. Γαβρόγλου για τις σχετικές χρηματοδοτήσεις.  

Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος αναφέρει πως «επειδή έγινε πολύς λόγος για χρηματοδοτήσεις τελευταία, αναρωτιόμαστε, ως πολίτες και φορολογούμενοι, πόσο νόμιμο και πάνω από όλα πόσο ηθικό και λογικό είναι, μια συνδικαλιστική ομοσπονδία ιδιωτικών υπαλλήλων να χρηματοδοτείται επί ΣΥΡΙΖΑ και υπουργίας Ν. Φίλη και Κ. Γαβρόγλου, όχι από τις συνδρομές των -λιγοστών, πράγματι- μελών της, αλλά από τον κρατικό προϋπολογισμό με τακτικά και έκτακτα δεκαχίλιαρα (10.000,00 €), με επιπλέον πλήρη καταβολή των αποδοχών του ΔΣ και πλήρη επιδότηση του ενοικίου των γραφείων της»;

«Είναι συνετή χρήση των χρημάτων του Έλληνα φορολογούμενου αυτή;» διερωτάται ο Σύνδεσμος, «και, αν όχι, τι προτίθεται το Υπουργείο Παιδείας να κάνει γι’ αυτό;», καταλήγει.