Πλήθος κόσμου στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκη

Πλήθος κόσμου στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκη

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σήμερα στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να κάνει τη βόλτα του,  μετά την ανακοίνωση άρσης των περιοριστικών μέτρων από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί συνωστισμός, παρά τις συστάσεις να τηρούνται οι αποστάσεις και τα μέτρα αυτοπροστασίας.

Τα κιγκλιδώματα από τη Νέα Παραλία, που παρέμεναν επί δυο τελευταίες εβδομάδες στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, αφαιρέθηκαν, ενώ οι άνδρες της αστυνομίας συνέχισαν τους ελέγχους και τις συστάσεις για την τήρηση των αποστάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι - όπως είπε και ο υφυπουργός - μετά από αίτημα του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα και του Περιφερειάρχη, Απόστολου Τζιτζικώστα, από αύριο το πρωί λήγει η απαγόρευση κυκλοφορίας που είχε επιβληθεί στη Νέα Παραλία στις 31 Μαρτίου μετά τις εικόνες συνωστισμού.

Πλέον, η Νέα Παραλία παραδίδεται στους Θεσσαλονικείς για όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας, με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα να δηλώνει, σύμφωνα με τον typosthes.gr: «Ο δήμος Θεσσαλονίκης ήταν ο πρώτος που ζήτησε να απαγορευτεί η κυκλοφορία στη Νέα Παραλία. Θα είμαστε και οι πρώτοι, ξανά, που θα εμπιστευτούμε τους συμπολίτες μας ούτως ώστε να έχουν τον χώρο αυτό προς χρήση. Πάντα βέβαια με τους κανόνες ασφάλειας που πρέπει να υπάρχουν. Όλα αυτά που κερδίσαμε μαζί δεν πρέπει επ΄ ουδενί να τα χάσουμε».»

Φωτογραφίες από «Πρώτο Θέμα»