7ος χρόνος, ημέρα 2223η
Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021

Πλεύρης: O κ. Πολάκης είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για να «χαϊδεύει» το αντιεμβολιαστικό κίνημα

Πλεύρης: O κ. Πολάκης είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για να «χαϊδεύει» το αντιεμβολιαστικό κίνημα
Eurokinissi

«Ο κ. Πολάκης επανήλθε στον αντιεμβολιαστικό οίστρο, αγνοώντας τα επιστημονικά δεδομένα και αποδεικνύοντας ότι είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για να "χαϊδεύει" το αντιεμβολιαστικό κίνημα», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, σχολιάζοντας την ανάρτηση στο Facebook του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία καταφέρεται κατά του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

«Η αήθης επίθεση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη στο πρόσωπο του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχουν καταλήξει αν στηρίζουν την εμβολιαστική προσπάθεια που γίνεται για την θωράκιση της χώρας μας έναντι της πανδημίας», τόνισε ο κ. Πλεύρης και υπογράμμισε:

«Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας με εμπεριστατωμένα επιστημονικά στοιχεία απέδειξε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού για να πειστούν οι συμπολίτες μας για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και να μην κινδυνεύουν».

Η ανάρτηση του Π. Πολάκη

Ο Π. Πολάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά του καθηγητή Σ. Τσιόδρα, ο οποίος αναλύοντας την εμβολιαστική προσπάθεια στην πατρίδα μας τόνισε ότι με τους εμβολιασμούς έχουμε αποφύγει περίπου 8.400 θανάτους και 5.560 νοσηλείες στις ΜΕΘ.

«Βγήκε και ο Σωτήρης ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στο Μητσοτακη ,καθώς ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΥΘΥΝΗ,για τους 15.500 χιλιαδες νεκρούς που φτάσαμε ως χώρα από τον κορωναϊό! Με μαθηματικές ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ελεεινής μορφής προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει ναμαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 νεκρούς γιατί γλυτωσαμε λέει άλλους 8.500 χιλιαδες!», έγραψε στην ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.