7ος χρόνος, ημέρα 2063η
Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021

Πηγές ΝΔ: Ο Νίκος Παππάς έριξε λευκή πετσέτα στον Καλογρίτσα

Πηγές ΝΔ: Ο Νίκος Παππάς έριξε λευκή πετσέτα στον Καλογρίτσα
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Ως μια προσπάθεια να αποφύγει να προκαλέσει τον Χρήστο Καλογρίτσα χαρακτηρίζουν πηγές της ΚΟ της ΝΔ το υπόμνημα του Νίκου Παππά, στο οποίο δεν δίνει καμία απάντηση αναφορικά με τα όσα έχουν κατατεθεί από τους μάρτυρες.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας αποκαλούσε τον Νίκο Παππά, «Νίκο μου! Λεβέντη μου! Καμάρι μου!», αλλά ο ίδιος κ. Παππάς επέλεξε να μην απαντήσει στις προκλήσεις του. 

Σημειώνουν, δε, ότι αντί να παρουσιαστεί στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής και να απαντήσει στις βαρύτατες κατηγορίες που του καταλόγισε ο Χρ. Καλογρίτσας, καταθέτοντας έγγραφα και επικοινωνίες email & SMS που περιλάμβαναν διαδρομές χρημάτων, παρένθετα πρόσωπα, κρυφές ιδιοκτησίες μέσω εξειδικευμένων δικηγόρων Off -Shore, μυστικές συναντήσεις στο Μαξίμου και εν τέλει μεθοδευμένη απόπειρα χειραγώγησης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, ο Νίκος Παππάς, κατέθεσε δια του δικηγόρου του ένα τυπικό υπόμνημα με το οποίο δεν απαντά σε τίποτα. 

Οι πηγές από τη ΝΔ αναφέρουν ότι ο Νίκος Παππάς δεν λέει «ούτε κουβέντα για τους διαλόγους με τον κ. Καλογρίτσα. Καμία αναφορά στα επίμαχα μεταξύ τους μηνύματα που ο κ. Καλογρίτσας κατέθεσε. Ούτε λέξη για τον Αρτεμίου. Τίποτα για τις κλεισμένες από εκείνον συναντήσεις του κ. Καλογρίτσα με επιχειρηματίες. Για αυτά σιωπή».  

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι προφανώς ο κ. Παππάς έλαβε το μήνυμα του κ. Καλογρίτσα, υπάκουσε στις επιθυμίες του για να αποφύγει νέες πιθανές αποκαλύψεις και τελικά, αντί των απαντήσεων επέλεξε την ένοχη σιωπή.