7ος χρόνος, ημέρα 2095η
Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Πηγές ΝΔ: Λάθος τώρα μία ενδεχόμενη συζήτηση για την εισαγωγή στα ΑΕΙ

Πηγές ΝΔ: Λάθος τώρα μία ενδεχόμενη συζήτηση για την εισαγωγή στα ΑΕΙ
Eurokinissi

«Λάθος» χαρακτηρίζουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας μια συζήτηση στη Βουλή με αντικείμενο την εισαγωγή στα ΑΕΙ, «τη στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές δίνουν τη μάχη των εισαγωγικών εξετάσεων», όπως αναφέρουν.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδείξει εμπράκτως τον σεβασμό του στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες έχοντας, μεταξύ άλλων, απαντήσει στο πλαίσιο της "Ώρας του Πρωθυπουργού" σε 7 επίκαιρες ερωτήσεις (3 του ΣΥΡΙΖΑ, 3 του ΚΙΝΑΛ και 1 του ΜέΡΑ25) ενώ κατόπιν αιτήματός του διεξήχθησαν 5 φορές με την ειδική διαδικασία του άρθρου 142Α, ενημερώσεις της Βουλής και των πολιτικών αρχηγών από τον Πρωθυπουργό για θέματα επικαιρότητας», σημειώνουν.

«Θα ήταν λάθος όμως να συζητείται ερώτηση στη Βουλή με αντικείμενο την εισαγωγή στα ΑΕΙ, όπως ζητάει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τη στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές δίνουν τη μάχη των εισαγωγικών εξετάσεων. Η συζήτηση αυτή, με σεβασμό στην αγωνία των μαθητών και των οικογένειών τους, θα πραγματοποιηθεί σε ουδέτερο χρόνο», τονίζουν οι πηγές της Νέας Δημοκρατίας.