Πέτσας για Big Brother: Άμεση διερεύνηση από ΕΣΡ 

Πέτσας για Big Brother: Άμεση διερεύνηση από ΕΣΡ 

Παρέμβαση για το χυδαίο σχόλιο περί βιασμών από παίκτη του Big Brother έκανε ο Στέλιος Πέτσας ζητώντας τη διερεύνηση από το ΕΣΡ και την άμεση αντίδραση του ΣΚΑΙ.

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτυ, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ. Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του» έγραψε στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Συγκεκριμένα παίκτης του Big Brother ακούγεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter, να κάνει άκρως σεξιστικά σχόλια για τις γυναίκες. Σύμφωνα με σχόλια άλλων χρηστών, ο ίδιος παίκτης έχει κάνει και άλλα εξίσου απαράδεκτα και σεξιστικά σχόλια για τις γυναίκες, ενώ στο πρώτο επεισόδιο του Big Brother, μπροστά στις κάμερες, είχε επίσης επιδοθεί σε ομοφοβικά σχόλια.

Οι χρήστες  των social media που παρακολουθούν το ριάλιτι μέσα από το livestreaming ζητούν την αποπομπή του συγκεκριμένου παίκτη από το σπίτι του Big Brother.