Περιστέρι: Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην οδό Βεάκη για την αποφυγή των κορονοπάρτι

Περιστέρι: Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην οδό Βεάκη για την αποφυγή των κορονοπάρτι

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας στην οδό Βεάκη στο Περιστέρι με στόχο την αποτροπή εικόνων ακραίου συνωστισμού, όπως αυτές που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Δεκάδες αστυνομικοί της «ΟΔΟΣ» σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ βρίσκονται από νωρίς το απόγευμα στο σημείο, αποτρέποντας με αυτόν τον τρόπο τον συγχρωτισμό εκατοντάδων νεαρών ατόμων, που συνωστίζονται σε καθημερινή βάση χωρίς να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. 

Η επιχείρηση της ΕΛΑΣ γίνεται στα πρότυπα της επιχείρησης στην πλατεία Βαρνάβα με τον αποκλεισμό της περιοχής, ενώ θα ενταθεί η προσπάθεια να εντοπιστούν οι διοργανωτές.

Σημειώνεται πως την Δευτέρα, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη είχε αναφερθεί στο θέμα, σημειώνοντας πως παρεμβάσεις της ΕΛΑΣ όπως αυτή που έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, θα πραγματοποιηθούν και σε άλλα σημεία που έχουν παρατηρηθεί εικόνες ακραίου συνωστισμού.