Περιστατικό βίας σε ΕΠΑΛ - 19χρονος έσπασε το σαγόνι του 16χρονου

Περιστατικό βίας σε ΕΠΑΛ - 19χρονος έσπασε το σαγόνι του 16χρονου

Με σοβαρά τραύματα στη γνάθο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας 16χρονος στο ΕΠΑΛ της Πάτρας που ξυλοκοπήθηκε από 19χρονο συμμαθητή μετά από καβγά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι αθλητής πυγμαχίας. 

Όπως αναφέρει το dete.gr της Πάτρας, ο πατέρας του μαθητή που τραυματίστηκε έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες. Ο ίδιος αναφέρει πως όλα ξεκίνησαν από μία διαφωνία στην διάρκεια συζήτησης μεταξύ συμμαθητών. Ο γιος του διαφώνησε με τον 19χρονο συζητώντας ένα θέμα που αφορούσε τον ρόλο του ύπνου στην κούραση του ανθρώπινου οργανισμού.

Ο 19χρονος του είπε μία κουβέντα, ο συμμαθητής απάντησε σε φιλικό όμως τόνο με μία πιο υβριστική έκφραση αλλά… χαμογελώντας και φαίνεται πως ο αθλητής εθίγη. Σηκώθηκε όρθιος του είπε σε αυστηρό τόνο «πως του μιλάει έτσι» και πριν προλάβει ο 16χρονος συμμαθητής του να πει έστω και μία κουβέντα, του είχε καταφέρει μία δυνατή γροθιά στο σαγόνι με αποτέλεσμα να του δημιουργήσει κατάγματα.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και μάλιστα υπεβλήθη την περασμένη Τρίτη σε επέμβαση. Οι ορθοοπεδικοί έκριναν ότι έπρεπε να του τοποθετήσουν τρεις λάμες στην κάτω γνάθο καθώς είχε σπάσει σε τρεις μεριές.

Φωτογραφία αρχείου