7ος χρόνος, ημέρα 2102η
Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021

Πελώνη: Κατά συρροήν ψεύτης ο Α. Τσίπρας, δυσφημίζει διαρκώς τη χώρα στο εξωτερικό

Πελώνη: Κατά συρροήν ψεύτης ο Α. Τσίπρας, δυσφημίζει διαρκώς τη χώρα στο εξωτερικό
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Δριμεία επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η κυβερνητική εκπρόσωπος, με αφορμή ανάρτησή του Αλέξη Τσίπρα στην οποία κάνει λόγο για «lockdown στη Μύκονο». «Κατά συρροήν ψεύτης, δυσφημίζει διαρκώς τη χώρα στο εξωτερικό. Δεν επιβλήθηκε lockdown στη Μύκονο. Επιβλήθηκαν μέτρα περιορισμού στη διασκέδαση», αναφέρει σε δήλωσή της η Αριστοτελία Πελώνη.

Αναλυτικά η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρει τα εξής:

«Δεν υπάρχει δυσκολία με την οποία ο κ. Τσίπρας να μην χαίρεται. Ρίχνοντας και το τελευταίο φύλλο συκής, πλέον δεν μπορεί να το κρύψει.

Κατά συρροήν ψεύτης, δυσφημίζει διαρκώς τη χώρα στο εξωτερικό. Δεν επιβλήθηκε lockdown στη Μύκονο. Επιβλήθηκαν μέτρα περιορισμού στη διασκέδαση. 

Παρόμοια φαινόμενα δεν γίνονται ανεκτά. Το τουριστικό προϊόν της χώρας δεν είναι ξεσάλωμα χωρίς καμία τήρηση των υγειονομικών κανόνων. Είναι πρωτίστως η ασφάλεια επισκεπτών και κατοίκων. Κι αυτό είναι το μήνυμα που εκπέμπει η Ελλάδα. Το θυμίζουμε και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που εσχάτως κόπτεται για την τήρηση των μέτρων. 

Είναι ο ίδιος ακριβώς, που σε περίπτωση που δεν λαμβάνονταν μέτρα θα κατήγγειλε την κυβέρνηση για ολιγωρία».

«Το lockdown στη Μύκονο πιστοποιητικό της παταγώδους αποτυχίας», ανέφερε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στο Twitter, σχολιάζοντας ότι «στέλνει αρνητικό σήμα για το σύνολο του τουρισμού μας».

«Αν υπήρχε φιλότιμο, θα ακούγαμε μια συγνώμη για το πρόχειρο-χωρίς μέτρα άνοιγμα του τουρισμού. Αντί συγνώμης όμως, μόνο αυτοθαυμασμός και στοχοποίηση των πολιτών», συμπληρώνει ο Α. Τσίπρας.