ΓΔ: 891,69 6,92 (0,78 %)

Τζίρος: 69,94 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 1988η
Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

ΓΔ: 891,69 6,92 (0,78 %)

Τζίρος: 69,94 εκατ. €   RT

Πασχαλινές λαμπάδες από την «Φλόγα»

Πασχαλινές λαμπάδες από την «Φλόγα»

Το Άγιο Φως που θα ανάψει τη λαμπάδα σας τη Νύχτα της Ανάστασης, θα δώσει μορφή στην αγάπη. Η Φλόγα της θα ζεστάνει τις καρδιές σας και η συμμετοχή θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για όλους μας.

Χέρια πολλά, μητέρες και παιδιά, με γρηγοράδα και όρεξη, ετοιμάζουν και συσκευάζουν τις παραγγελίες σας.

Ο Βαγγέλης και ο Γιώργος 3 και 4 χρονών διαφωνούν έντονα ποιος από τους δύο είχε τα περισσότερα λευκά αιμοσφαίρια στις πρωινές εξετάσεις.

H Φωτεινή συσκευάζει λαμπάδες ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να εξηγήσει στον πεντάχρονο γιό της τι είναι το Pet-scan, και πόση ώρα πρέπει να μείνει ακίνητος μέσα στο μηχάνημα.

Η Δήμητρα, 8 χρονών με μεγάλη χαρά και περηφάνια βάζει τις καραμέλες στα Πασχαλινά κουτιά.

Η Μαρία, κόβει με μανία κορδέλες και ενώ μιλάει με τις άλλες μαμάδες, σκουπίζει ένα δάκρυ που άθελα ξεφεύγει και χρυσίζει το μάγουλο της. Ο λεβέντης της μόλις μπήκε στο Νοσοκομείο για μεταμόσχευση και αυτή προσπαθεί να γεμίσει τις ώρες της.

Η Χριστίνα είναι πιο χαρούμενη γιατί φεύγει την άλλη μέρα. Τελειώσανε τις θεραπείες και φεύγουν επιτέλους για το σπίτι τους.

Σας περιμένουμε. Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε. Στείλτε μας μήνυμα στο [email protected] ή επικοινωνείστε τηλεφωνικά στο 210 7485000.

Τις λαμπάδες μας θα τις βρείτε

Στο Eshop της Φλόγας http://eshop.floga.org.gr/epoxiaka-eidi/pasxalines-lampades

Ή μπορείτε να τις παραλάβετε από την αίθουσα εκδηλώσεων της Φλόγας, στο ισόγειο της Αιγίου 9 και Αρκαδίας γωνία, στο Γουδή, ΤΚ 115 27, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα όλες τις μέρες της βδομάδας.