Παρουσίαση του νέου ιστότοπου του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών της ΕΛΑΣ

Παρουσίαση του νέου ιστότοπου του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών της ΕΛΑΣ

Η παρουσίαση του νέου ιστότοπου του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών της Ελληνικής Αστυνομίας, έγινε σήμερα στον υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο γγ Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο αναπληρωτής γγ, Τζανέτος Φιλιππάκος, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, όλο το επιτελείο της ΕΛΑΣ και πολλοί αξιωματικοί.

Μέσα από αυτόν τον νέο ιστότοπο «www.kiath.gr» παρέχεται στο προσωπικό της ΕΛΑΣ άμεση πρόσβαση σε ποικίλες χρήσιμες πληροφορίες, απαντώνται ερωτήματα διαδικαστικού χαρακτήρα, δημοσιεύονται ωράρια λειτουργίας ιατρείων, χρήσιμη αρθρογραφία για θέματα ιατρικού χαρακτήρα, κ.λπ.

Ο διευθυντής του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών, ταξίαρχος (ΥΓ) Αθανάσιος Μπαδέκας, πραγματοποίησε την παρουσίαση των δράσεων του Ιατρείου και της νέας ιστοσελίδας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο κ. Μπαδέκας αναφέρθηκε εκτενώς στη δομή, το περιεχόμενο και τις δυνατότητες της νέας ιστοσελίδας και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον διευθυντή της εταιρείας που δημιούργησε την ιστοσελίδα, Στυλιανό Φραγγεδάκη, για την αφιλοκερδή προσφορά του στο Σώμα.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο κ. Κουρουμπλής έδωσε αναμνηστική πλακέτα στον κ. Φραγγεδάκη, ενώ ο αρχηγός του Σώματος τον ευχαρίστησε προσωπικά για την προσφορά του.

Υπενθυμίζεται, ότι το Κεντρικό Ιατρείο Αθηνών παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και των πολιτικών υπαλλήλων της, μεριµνά για την πληρέστερη ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψή τους και επιβλέπει-παρακολουθεί την πορεία της ασθένειάς τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ