Παρών ο γιος του Ν. Βούτση στη συγκέντρωση συμπαράστασης Σακκά

Παρών ο γιος του Ν. Βούτση στη συγκέντρωση συμπαράστασης Σακκά

Παρών στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη ήταν ο γιος του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση για να διαμαρτυρηθεί για τη σύλληψη των αναρχικών Γιάννη Δημητράκη και Κώστα Σακκά για τη ένοπλη ληστεία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του parapolitika.gr ο γιος του προέδρου της Βουλής και πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη έπειτα από κάλεσμα της γνωστής ιστοσελίδας του αναρχικού χώρου για τη σύλληψη των δυο νεαρών.

Σημειώνεται ότι μετά την απολογία τους στον ανακριτή Δημητράκης και Σακκάς κρίθηκαν προφυλακιστέοι καθώς κατηγορούνται για την ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή ανεφοδιασμού μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ), την περασμένη Τετάρτη, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. 

Δεν είναι πρώτη φορά που ο γιος του Νίκου Βούτση έχει βρεθεί σε ανάλογες συγκεντρώσεις. Τον Νοέμβριο του 2017 είχε βρεθεί στην «επιτροπή υποδοχής» του αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα έξω από τον Κορυδαλλό, όταν είχε λάβει 48ωρη άδεια.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσιεύουν αποκλειστικά τα Παραπολιτικά με τον γιο του Ν. Βούτση:

s