Παρέμβαση αντιεξουσιαστών στα γκισέ της Turkish Airlines στο «Μακεδονία» για την Αφρίν

Παρέμβαση αντιεξουσιαστών στα γκισέ της Turkish Airlines στο «Μακεδονία» για την Αφρίν

Παρέμβαση για την τουρκική εισβολή στην Αφρίν μπροστά από τα γραφεία της Turkish Airlines πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί αντιεξουσιαστές στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, μέλη της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης άνοιξαν πανό που έγραφε «Defend Afrin» (σ.σ. Υπερασπιστείτε την Αφρίν), φώναξαν συνθήματα και πέταξαν φυλλάδια.

Σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, οι αντιεξουσιαστές ανήρτησαν ανακοίνωση η οποία κατηγορεί την τουρκική κυβέρνηση για την στρατιωτική επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας» στην Αφρίν. Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το πρωί της Δευτέρας 19/3 πραγματοποιήσαμε συμβολική παρέμβαση με πανό και τρικάκια μπροστά από τα γραφεία της Turkish Airlines, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα των ανταρτών και ανταρτισσών των YPG, YPJ, καθώς και των διεθνιστών αναρχικών, αντιεξουσιαστών και κομμουνιστών που μάχονται μέσα από τις τάξεις του International Freedom Battalion, του I.R.P.G.F. και του Ε.Σ.Δ.Α., με το όπλο στο χέρι για την προάσπιση του ελευθεριακού επαναστατικού εγχειρήματος στη Ροζάβα».