ΓΔ: 900,65 -2,83 (-0,31 %)

Τζίρος: 58,44 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2025η
Τρίτη, 18 Μαΐου 2021

ΓΔ: 900,65 -2,83 (-0,31 %)

Τζίρος: 58,44 εκατ. €   RT

Παρατηρητήριο ΝΔ: Tα fake news του Ν. Παππά για τα 40 νέα λεωφορεία

Παρατηρητήριο ΝΔ: Tα fake news του Ν. Παππά για τα 40 νέα λεωφορεία

Για σόου χυδαιότητας και καταστροφολογίας κάνει λόγο το Παρατηρητήριο Fake News της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά πως «και τα 40 νέα λεωφορεία που παρέλαβε ο ΟΣΥ είναι χαλασμένα».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ:

Συνεχίζοντας το καθημερινό Κουμουνδούρειο σώου χυδαιότητας, καταστροφολογίας και fake news, το πρωί ο κ. Παππάς επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο δηλώνοντας πως όλα, δηλαδή και τα 40, λεωφορεία που παραλήφθηκαν ήταν χαλασμένα.

Λίγη ώρα αργότερα στο tweet που ο ίδιος ανήρτησε έγραφε ότι τα μισά (20) λεωφορεία είχαν βλάβες με τα περισσότερα εξ αυτών να είναι ακινητοποιημένα. Μετά η Αυγή έγραφε για 23 ακινητοποιημένα λεωφορεία. Λίγο αργότερα τα 23 έγιναν 13. Η απάντηση σε αυτό το κρεσέντο αυτογελοιοποίησης, με τα αλλεπάλληλα αντικρουόμενα fake news, ήρθε από τον Υπουργό Μεταφορών κ. Καραμανλή ο οποίος δήλωσε ότι «σύμφωνα με τα στοιχεία της τηλεματικής του ΟΑΣΑ την Παρασκευή κυκλοφόρησαν 37 από τα 40 λεωφορεία με leasing».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Παππάς μετά την επίσκεψή του στο αμαξοστάσιο έκανε λόγο και για δήθεν ακαταλληλότητα των νέων οχημάτων για χρήση από ΑμεΑ επισυνάπτοντας σχετική φωτογραφία από τη μία είσοδο των νέων λεωφορείων όπου υπάρχουν σκαλοπάτια. Απλώς «ξέχασε» να επισυνάψει φωτογραφία της δεύτερης εισόδου των ίδιων λεωφορείων που έχει ράμπα για ΑΜΕΑ.

Το σχετικό tweet του κ. Καραμανλή: