Παραμένει σε έκτακτη ανάγκη η Χαλκιδική - Επί ποδός τα συνεργεία

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, 14:12
-A +A
Παραμένει σε έκτακτη ανάγκη η Χαλκιδική - Επί ποδός τα συνεργεία

Στις επόμενες τρεις με τέσσερις ώρες εκτιμάται πως θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στον Μαρμαρά, στα Σήμαντρα και στο κάμπινγκ στη Σάρτη, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Άλλες περιοχές της ανατολικής Κασσάνδρας που παραμένουν χωρίς ρεύμα θα ηλεκτροδοτηθούν σταδιακά μέχρι νωρίς το απόγευμα, καθώς αποκαταστάθηκαν οι πέντε μεταλλικοί ιστοί με ηλεκτροφόρα καλώδια που είχαν υποστεί σημαντικές βλάβες.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε πως «όλα τα συνεργεία παραμένουν στην περιοχή και ο νομός Χαλκιδικής εξακολουθεί να είναι σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης».

Αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας ηλικιωμένης γυναίκας που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου, ο κ. Χαρδαλιάς τη χαρακτήρισε «κρίσιμη».

Συνολικά δεκατέσσερις τραυματίες συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης: οκτώ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου και πέντε στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, ενώ όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς «εξιτήριο πήραν τα τέσσερα από τα παιδιά που είχαν τραυματισθεί, ενώ ένα θα παραμείνει προληπτικά και θα αποχωρήσει τη Δευτέρα».

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη 02/10/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα