Παραιτήθηκε από δήμαρχος ο Η. Ψινάκης - «Ηλιθιότητα που είπα ότι κάηκε το σπίτι μου»

Παραιτήθηκε από δήμαρχος ο Η. Ψινάκης - «Ηλιθιότητα που είπα ότι κάηκε το σπίτι μου»

«Ηλιθιότητα» χαρακτήρισε ο Ηλίας Ψινάκης τη δήλωσή που έκανε ότι κάηκε το σπίτι του στην πυρκαγιά στο Μάτι, ενώ σήμερα κατέθεσε την παραίτησή του από δήμαρχος Μαραθώνα καθώς είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με την πολιτική κίνηση «Πολίτες», την οποία ίδρυσε ο ίδιος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open σημείωσε ότι σωστά διώκεται τόσο εκείνος, όσο και άλλα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, αν και συμπλήρωσε ότι «ο δήμος αυτά που έπρεπε να κάνει, τα έκανε». Ο Η. Ψινάκης υποστήριξε ότι, ανεξάρτητα από την πολύνεκρη πυρκαγιά, δεν επρόκειτο να διεκδικήσει ξανά τη δημαρχία Μαραθώνα στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

«Μας έτυχε η χειρότερη τραγωδία που έχει συμβεί στην Ελλάδα», σημείωσε ενώ τόνισε ότι τραύματα δεν μπορούν να επουλωθούν. Ανέφερε επίσης ότι ήταν λάθος του και «ηλιθιότητα» που είπε ότι κάηκε το σπίτι του κατά την πυρκαγιά.

Κληθείς να σχολιάσει τη δίωξη σε βάρος του για την πυρκαγιά, είπε πως σωστά διώκεται τόσο εκείνος, όσο και άλλα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης. «Κάποιος πρέπει να φταίει» σημείωσε, αν και τόνισε ότι δεν μπορεί να εντοπίσει εκείνος το λάθος και συμπλήρωσε ότι «ο δήμος αυτά που έπρεπε να κάνει, τα έκανε», συμπλήρωσε.