Παραδόθηκε ο 46χρονος δράστης που ξυλοκόπησε άγρια γυναίκα

Παραδόθηκε ο 46χρονος δράστης που ξυλοκόπησε άγρια γυναίκα

Παραδόθηκε το μεσημέρι στο Τμήμα Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής ο 46χρονος που καταζητείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της 40χρονης συντρόφου του η οποία νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής του Ευαγγελισμού, από το πρωί της περασμένης Παρασκευής, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το κρατικό κανάλι το ζευγάρι διαπληκτίστηκε και ο άνδρας, γνώστης πολεμικών τεχνών, επιτέθηκε με κλωτσιές και γροθιές και στη συνέχεια την εγκατέλειψε, αιμόφυρτη στο διαμέρισμα επί της οδού Ολυμπίας στην Αργυρούπολη.

Η ΕΛΑΣ αναφέρει ότι ο 46χρονος, που φέρεται ως γνώστης πολεμικών τεχνών, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ΝΑ Αττικής συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και αμέσως μετά συνελήφθη, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Το 2015 στο Άργος, ο 46χρονος είχε μαχαιρώσει την τότε σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, η οποία ήταν ανήλικη και δεν υπέβαλε μήνυση εναντίον του ενώ ο ίδιος δεν είχε εντοπιστεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, ανέφερε η ΕΡΤ.