Πάνω από 1.000 rapid tests πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο τριήμερο στην Αττική

Πάνω από 1.000 rapid tests πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο τριήμερο στην Αττική

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκαν το περασμένο τριήμερο οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι rapid test σε επιδημιολογικά βεβαρημένες περιοχές της Αττικής από τα ειδικά κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ στο πλαίσιο της δράσης «Ιπποκράτης».

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν περισσότερα των 1.000 test από το Σάββατο έως το μεσημέρι της Δευτέρας στα 'Ανω Πατήσια, στο Πεδίον του 'Αρεως, στην Παιανία, στο Παλαιό Φάληρο, στον Πειραιά και στις Αχαρνές. Αύριο θα συνεχιστούν σε κοινωνικές δομές της Αθήνας, της Αργυρούπολης, του Χαλανδρίου και στη λαϊκή αγορά Μοσχάτου.

Χθες ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, επισκέφθηκε το Πεδίον του 'Αρεως όπου διενεργήθηκαν τα rapid tests, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη κεντρικού τομέα Γιώργου Δημοπούλου και ενημερώθηκε από τον συντονιστή του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ Δρ. Πάνο Ευσταθίου.,

Ευχαρίστησε τους παρόντες για την συμβολή τους στην δράση επισημαίνοντας «Εντατικοποιούμε τα μέτρα πρόληψης με στόχο να επανέλθουμε στην κανονικότητα όσο το δυνατόν συντομότερα. Στοχευμένα και μεθοδικά δυναμώνουμε την πρόληψη και ισχυροποιούμε το δίχτυ προστασίας των πολιτών. Θα είμαστε παρόντες μέχρι το τέλος της πανδημίας και με συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες μας θα συμβάλουμε στην ανάπτυξη μιας ισχυρής ασπίδας προστασίας».