Π. Πολάκης: Ναι κάναμε πλειστηριασμούς, αλλά δεν ήταν πρώτης κατοικίας

Π. Πολάκης: Ναι κάναμε πλειστηριασμούς, αλλά δεν ήταν πρώτης κατοικίας

Στην παραδοχή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε πλειστηριασμούς αλλά αυτοί δεν ήταν πρώτης κατοικίας προχώρησε ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. «Εμείς σε 4,5 χρόνια κάναμε πλειστηριασμούς αλλά όχι πρώτης κατοικίας», ομολόγησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, την στιγμή που ο Χ. Σταϊκούρας στην ομιλία του είχε αναφέρει ότι έγιναν περισσότεροι από 25.000 πλειστηριασμοί την προηγούμενη πενταετία.

Την ίδια ώρα, υπερασπίστηκε πλήρως τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στη διαμάχη του με τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι τους ενώνει «η κοινή προσπάθεια για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση εσάς το μόνο που σας ενώνει είναι η μάσα των 37 δισ. ευρώ που σας αφήσαμε».

Πάντως, υπερασπίστηκε πλήρως τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση δανείζεται με χαμηλό επιτόκιο εξαιτίας του «μαξιλαριού» που δήθεν άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Λέτε ότι δανείζεστε σήμερα με χαμηλό επιτόκιο. Δεν λέτε όμως ότι το πετυχαίνετε γιατί εμείς σας αφήσαμε μαξιλάρι. Τι νομίζετε ότι σας δανείζουν χαμηλά γιατί είστε ωραίοι;Και μας κουνιέστε εδώ; Σε εμάς; Που σας αφήσαμε 37 δις ευρώ μαξιλάρι»,είπε.

Τέλος, υπερασπίστηκε και την Ε. Αχτσιόλγου διερωτώμενος πόσοι πλειστηριασμοί ήταν πρώτης κατοικίας. Κανένας, απάντησε, διότι τότε θα το είχατε κάνει σημαία!