Π. Λαφαζάνης: Συνεχίζουν να μας παρακολουθούν ασφαλίτες στα συμβολαιογραφεία

Πέμπτη 04 Οκτωβρίου 2018, 11:22
-A +A
Π. Λαφαζάνης: Συνεχίζουν να μας παρακολουθούν ασφαλίτες στα συμβολαιογραφεία

Νέα καταγγελία για παρακολούθηση των κινητοποιήσεων της Λαϊκής Ενότητας έκανε σήμερα ο Παναγιώτης Λαφζάνης. Μιλώντας το πρωί στον ρ/σ Θέμα, ο επικεφαλής της ΛΑΕ ανέφερε ότι η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη κατά των πλειστηριασμών έξω από συμβολαιογραφείο «ήταν γεμάτη ασφαλίτες».

«Με τα κινητά τους, τις μαγνητοφωνήσεις και τις βιντεοσκοπήσεις που κάνουν από μπαλκόνι και όλα με την άδεια εισαγγελέα λες και αυτό τους αθωώνει» είπε ο κ. Λαφαζάνης, προσθέτοντας: «Μας καταγράφουν όλες οι κάμερες των τηλεοπτικών δικτύων, τα πάντα είναι ανοιχτά, δεν καταλαβαίνω τι θέλει να κάνει η ασφάλεια με αυτές τις επιτηρήσεις και η δικογραφία περιέχει σωρεία τέτοιων επιτηρήσεων».

Στην ερώτηση αν επικοινώνησε ο ίδιος με τις κυρίες Γεροβασίλη και Παπακώστα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης απάντησε «δεν έχω λόγο να επικοινωνήσω μαζί τους. Αυτές δεν επικοινώνησαν. Ντροπή τους. Θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί για αυτά τα αίσχη και μάλιστα σε βάρος πρώην συντρόφων τους».

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ είπε επίσης ότι την Παρασκευή έχει κληθεί σε απολογία για «δεύτερη δίωξη για διατάραξη κοινωνικής ειρήνης, το ιδιώνυμο που έκαναν για τους πλειστηριασμούς, και παρενόχληση συναγωνισμού». «Αυτά είναι άγρια πράγματα τα οποία όποτε έχουν εφαρμοστεί έχουν καταστρέψει την χώρα» συμπλήρωσε.

Σε αυτό το σημείο σχολίασε, μάλιστα, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο κατ' όνομα στην κυβέρνηση. Είναι κυβέρνηση πασπαρτού. Έχουν διώξει όλα τα παλαιά στελέχη και κυβερνά η παρέα Τσίπρα. Ο Τσιπρας πιστεύει ότι θα τους ελέγχει αλλά από αυτούς θα το βρει».

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 15/07/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα